29 marts 2007

Fast eller variabel rente?

- Afdragsfrihed eller livrem og seler?
- Kurssikring eller is i maven?
Det er ikke ligemeget hvordan man låner 2.000.000 kr. Vi har netop idag været til møde i vores bank om hvilket slags lån vi skal have hos kreditforeningen. Og jo, vi fik da svar på en del ting, men svarene gav blot anledning til nye spørgsmål...
Heldigvis har dagen ikke kun budt på økonomiske hovedbrud, men også på en tilfreds jordemoder, som nok synes at min mave var lidt vel stor, men mente, at det skyldes at baby ligger højt og på tværs. Så er der heller ikke noget at sige til, at jeg ind imellem synes at vi ikke rigtig kan være her begge to. Vores barn vil opad! Hvorfor ligge og kigge nedad, når man kan ligge højt på strå i moars mave.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fast rente er vejen frem nu. Hellere det og så evt. afdragsfrit end nogen form for flex.

Besparelsen ved flex er få hundrede kroner om måneden. Ved fast rente har i mulighed for at konvertere jer til gevinst når renten stiger/falder, den mulighed har i ikke med flex.

Kurssikring er et spørgsmål om held.

Anonym sagde ...

Yes, sirs. Har allerede én gang konverteret med kursgevinst - hurra for de penge!

Jeg er et kedeligt, konventionelt, konservativt røvhul når det kommer til så'n noget her. Fast rente, basta-bum. Men som du selv skriver - banken gi'r ingen svar (hvilket de jo reelt heller ikke må) - men kan kun stille flere spørgsmål.

"Hvad føler du selv inderst inde og nede i maven?" er vel et af de bedre spørgsmål de ka' stille. Og kun du/I kender svaret...

Fedt med maven - du er for fed... på flere måder ;)