23 april 2011

Mode

Jeg forstår mig ikke på mode. Og jeg imponeres til stadighed af, at nogen kan finde ud af at følge den. Jeg kommer som regel med på nogle af de ting der er moderne, men først efter at det har været moderne i halve og hele år. Og nogen ting bliver aldrig en del af min garderobe. Jeg surfer ind imellem rundt på nettet og finder modeblogs, og jeg kender da også et par stykker der har dedikeret deres blog til deres passion. F.eks. Nina og Kirstine. Især er kusine Ninas blog medvirkende til at jeg ind i mellem forsøger mig med helt ny stil - som er moderne ;-)

På de her modeblogs får man tit et billede af "dagens outfit". Det er sgu da sjovt :-) Så kan man se, hvordan helt almindelige kvinder, med helt almindelig indkomst finder ud af at klæde sig efter moden. De kan jo da ikke have råd til alle de dyre mærker fra catwalken, så der må også være håb for mig. Men bare for sjov skyld tror jeg at jeg vil prøve at tage nogle "dagens outfit"-billeder, for som mor til to, med fuldtidsarbejde, hus, mand og bil er det jo da begrænset hvor modebevidst jeg har tid til at være. Men lad det være et eksperiment. Og tilgiv mig hvis der går lang tid inden der kommer nogle billeder. Jeg kommer ind i kampen når jeg kommer ind i kampen.... :-)

1 kommentar:

Nina sagde ...

Glæder mig til at se det Ida! Spændende! Jeg synes det er sværere end jeg lige troede til at starte med, med mindre man har en fotograf.. :-)